Myöhemmin's Blog

Just another WordPress.com weblog

Faza

Nu stiu daca va puteti imagina, insa interactiunile mele cu oameni ce nu sunt parte din familie, sunt integral redate aici. Asta ca sa ma invidiati de bogatia vietii mele sociale.

Am cumparat niste aparate de la niste tipi, care au venit ieri sa mi le instaleze si sa-mi arate ca merg (ceea ce n-au reusit, insa mai speram). Iar la masa mergand, unul dintre ei incepe sa spuna o poveste.

Cica era un tip, care dorea sa-si demoleze cosul de pe casa. Ca sa nu care toate caramizile, una cate una, jos, ia un butoi mare de plastic si-l leaga la capatul unei franghii trecute peste un scripete. La capatul celalalt leaga franghia de un copac. Se urca pe casa si incepe sa demoleze cu spor, pune caramizile in butoi si coboara de pe casa. Dezleaga franghia si  incearca sa coboare butoiul, insa greutatea acestuia era mult mai mare decat propria greutate, asa ca se trezeste zburand spre acoperis, zbor in care se ciocneste de butoiul plin, fara sa dea insa drumul la franghie. Ajuns jos, la contactul cu pamantul butoiul se sparge, caramizile raman pe pamant intr-o gramada regulata si devenind mai usor, omul nostru se trezeste zburand inapoi, calatorie in care se ciocneste din nou cu infamul butoi, iar ca apogeu al experientei de neuitat, accidentarea cea mai mare o are la contactul cu gramada de caramizi, care-l asteptau pe pamant, una mai colturoasa ca alta… Tipul care mi-a povestit, garanta ca intamplarea e  complet reala, iar tipul a si pus-o ca anexa, cand a aplicat pentru o asigurare de viata….

Reclame

8 mai 2010 - Posted by | Omul |

3 comentarii »

  1. permiteti sa raportez: au inflorit castanii, salcamii, macii, capsunii. ciresele de mai se ingrasa pe zi ce trece, intr-o saptamana or sa plezneasca rosii in obraji.

    Comentariu de tristeteapamantului | 8 mai 2010 | Răspunde

  2. HA ha! Buna povestioara, cred ca multi ne regasim in ea, daca ne gandim bine!!!

    Comentariu de asacredeu | 10 mai 2010 | Răspunde

  3. Tare foarte Tare!!!

    Comentariu de Mihaela | 10 mai 2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: